Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AirTech - Egyenesen az óceánból

Az óceán és természet inspirálta AirTech, a ROGZ új termékcsaládja újradefiniálja a kalandot!

A Rogz társalapítói, Paul Fuller és Irené Raubenheimer osztoznak szenvedélyükben. Ez a két capetowni srác együtt érzik az óceán szenvedélyét, ami számos kalandra ösztönözte őket a világ különböző pontjain. Végül a szórakozásból közös vállalkozás lett, melynek alap koncepciója, hogy valami egyedit, szokatlant alkossanak.

Így nem meglepő, hogy a Rogz-nál minden új termékfejlesztést kaland, szórakozás és határok feszegetése övezi körül. Ez a kultúra és szenvedély új korszakot hozott létre a kutya- és macska kalandfelszerelések terén.

A hullámok és a levegő találkozása

Az extrém sportok a Rogz DNS-ének szerves részét képezik. Paul és Irené mindig is kötődtek az óceánhoz. Mindketten vitorláshajóznak, világot jártak, miközben egyre jobban felfedezik önmagukat. Pár évvel később is az óceán iránti szeretet maradt a közös szenvedély, mindkét társalapító élvezi a szörfözést, búvárkodást és kiteszörfözést. Ezekből a vízi sportokból született az AirTech előnye.

A kiteszörf különösen nagy szerepet játszott néhány olyan koncepció inspirálásában, melyeket ebben a termékcsaládban használtak. Az új termékek fejlesztéséért felelős Peter Metelerkamp, aki maga is lelkes kiteszörföző, az inspirációval azonosulva újra dolgozta a kiteszörfnél használt technikákat, hogy relevánsak legyenek az állatfelszerelések esetében is. Ezek az új koncepciók teljesen egyedi innovációk az állatiparban, és több szabadalmi bejegyzéshez vezettek az AirTech területén.

Paul és Irené mindketten lelkes kiteszörfözők, és sok időt töltenek a vízen.

Vészkioldó

A kiteszörf, mint minden adrenalin sport, nem mentes a veszélyektől. Fontos, hogy a felszerelés megfelelő biztonsági és vészhelyzeti funkciókkal rendelkezzen. A kiteszörfös mozgását a sárkány ereje generálja. Ennek kezelése érdekében a kiteszörfösnek testhevedert kell viselnie, amelyet a sárkányhoz rögzítenek. Ez számos kockázatot hordoz magában, mivel a sárkány könnyen kikerülhet a szörfös irányítása alól.

A kiteszörf évtizedeken keresztül fejlődött. A felszerelésfejlesztések, beleértve a biztonsági funkciókat is, a mai napig megjelennek. Ezek talán legfontosabbja a vészhelyzeti gyorskioldó rendszerek. Ezek lehetővé teszik a kiteszörfösök számára, hogy a lehető leggyorsabban leválasszák magukat a felszerelésről. Amikor a felszerelés kontrollálatlanná válik és a kiteszörfös elveszti az irányítást rendkívül fontos a gyors és megbízható vészkioldó megléte. Ezeknek a gyorskioldó rendszereknek a fő jellemzői:

  • Azonnali kioldás
  • Funkcionalitás teljes terhelés alatt
  • Nulla esély a meghibásodásra
  • Minden körülmények között könnyen használható
  • Védelem az önkéntelen kioldások ellen

A Rogz csapat felismerte a hasonlóságot a kiteszörfös és a kutya gazdik között, hiszen ők is folyamatosan csatlakoztatva vannak a pórázon és nyakörven keresztül a kutyushoz. Ebből következtették, hogy szükség van egy megfelelő gyorskioldó rendszer kialakítására az állatfelszerelések területén is.

 

Innovatív anyagok

Kényelem: Az AirTech termékcsalád olyan anyagok felhasználásával készült, amelyek mérnöki módon lettek kifejlesztve. A termékek puha, sima, lekerekített élekkel és gyémánt hálóval készülnek. Ennek köszönhetően az AirTech pórázai nagyon puha és kényelmes fogásúak. Az AirTech Classic Póráz párnázott fogantyúval és ergonomikus kialakítással rendelkezik, így nagyon kényelmessé téve a hosszabb kalandokat.

Könnyű tárolás: Ha hosszú kalandban veszel részt bundás társaddal, akkor valószínűleg előfordul, hogy hagyod kutyád szabadon futni. Ekkor bosszantó lehet "cipelni" magunkkal egy nagy és nehéz pórázt. Az AirTech UltraLite Pótráz könnyű anyagokból készült, ideértve a Helium Tether-t is, amely lehetővé teszi annak kompakt és könnyű tárolását a zsebedben.

Zajmentes: Az AirTech kínálatban nincs fémes rész, tehát teljesen zajmentes. Ez lehetővé teszi számodra és bundás legjobb barátodnak, hogy élvezzétek a természet hangjait, miközben a szabadban töltötök időt.

 

Funkció és dizájn találkozása

Az AirTech-nek akkor sem kell szerénykednie, mikor a dizájnról beszélünk, hiszen minden terméke esztétikailag vonzó. Az AirTech öt színben érhető el, amelyek gyönyörűen harmonizálnak a természetben megtalálható színekkel. Ezek pedig a képen látható NightSky Black, Rock Red, Platinum Grey, Sunset Pink and Burnt Ochre színek.

Tartalomhoz tartozó címkék: ROGZ